tiistai 21. huhtikuuta 2020

UUDET EDULLISET AUTOKOULUKURSSIT



Autokoulu Econ uudistuneet henkilöautokurssit tarjoavat parhaan hinta-laatusuhteen. Tutustu uusiin kursseihin osoitteessa: http://autokoulueco.fi/henkiloauto-opetus.htm


Kevään aikana saat lisäetuja veloituksetta. Joustavuutta ajo-opetukseen lisäävän FLEX paketin saat nyt ilmaiseksi ECO-LITE S ja ECO-BASIC kursseihin. Voit aloittaa ajotunnit Kivenlahden autokoulun lisäksi Espoonlahdesta, Saunalahdesta, Kauklahdesta ja Kirkkonummen Masalasta. Lisäksi ECO-BASIC kurssiin saat veloituksetta virtuaaliteoriatunnit.

ECO-PREMIUM kurssi on paras valinta aikaisemmin autoista ja liikenteestä kokemattomalle. Saat edullisesti enemmän ajotunteja ja harjoitteluaikaa. Nyt kevät etuna FLEX+ paketti veloituksetta. Voit aloittaa ajotunnit Keski- ja Etelä-Espoosta ennalta sovitusta paikasta.




KORONA PÄIVITYS - AUTOKOULU ON AVOINNA JA AJOTUNNIT JATKUVAT

Puhdistamme edelleen autot ja simulaattorit jokaisen ajotunnin jälkeen. Tulethan ajotunnille ja autokouluun vain terveenä. Virtuaaliteoriatunneille voit osallistua aina. Kädet tulee pestä ennen ajotuntia ja autokouluautoissa on tarvittaessa käsidesiä sekä puhdistusliinoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä soittamalla autokoululle 0500 844996.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.