keskiviikko 31. lokakuuta 2018

AJOKORTTI ALLE TONNILLA

Tarjoamme nyt mahdollisuuden suorittaa henkilöauton ajo-opetuskurssi todella edullisesti simulaattoria hyödyntäen hintaan 797€. Ajokortin kokonaishinta Trafin/Ajovarman maksujen kanssa jää selvästi alle tuhannen euron.

Voiko simulaattorilla oppia ajamaan? 
DEGENER 360° SimDrive -ajosimulaattori on suunniteltu ajo-opetukseen. Simulaattorissa aitoa tunnelmaa tuovat istuimeen välittyvä tärinä ja harvinaisuutena mahdollisuus ajaa virtuaalilaseilla. Simulaattorissa on ohjelmia auton käsittelyn harjoitteluun, ajoharjoitteluun kaupungissa ajamiseen ja maantiellä ajamiseen. Simulaattori osaa opettaa kevyen liikenteen havainnointia ja myös varmistaa, että käänsit päätäsi. Simulaattori on parhaimmillaan opettajana parempi kuin kokematon ajo-opettaja.

Mitä jos haluan ajaa tunnit autolla?
Jos aloitat ECO-LITE S kurssilla ja toteat myöhemmin, että haluat vaihtaa osan simulaattorilla ajettavista ajotunneista autolla ajettaviksi, voit tehdä sen edulliseen hintaan +35€/ajotunti. Voit myös heti autokoulua aloittaessa valita ECO-BASIC kurssin, jossa saat ajotunnit edullisesti autolla ajaen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä soittamalla autokoululle 0500 844996.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.