torstai 29. marraskuuta 2018

AJO-OPETUS SIMULAATTORILLA

Autokoulu Ecosta saat ajokortin todella edullisesti, jopa alle tonnilla. ECO-LITE S kurssin hinta on alkaen 797€ ja ajokortti + tutkintomaksut TRAFI:lle 165€. Kurssi on simulaattoripainotteinen, mutta voit edullisesti vaihtaa ajotunteja suoritettavaksi simulaattorin sijasta autolla. Mikäli haluat ajaa ajotunteja iltaisin tai viikoloppuisin, saat tunteja pienellä lisähinnalla. Simulaattoritunnit voit suorittaa ilman lisähintaa myös iltaisin.

Simulaattorilla suoritettavia ajotunteja voit vaihtaa autolla suoritettaviksi edulliseen hintaan

Ajosimulaattorimme on erinomainen opettaja ja antaa sinulle enemmän hyötyä kuin mitä kokematon ajo-opettaja pystyy tarjoamaan. Ajoharjoittelussa simulaattori on vaativa, mutta oikealla autolla ajaminen on erittäin helppoa simulaattoriharjoittelun jälkeen. Simulaattorilla harjoittelu on myös vähemmän stressaavaa sinulle, kun riskejä ei ole. Simulaattoriharjoittelussa on aina liikenneopettaja avustamassa harjoittelua. 

Tutustu myös edulliseen ECO-BASIC kurssin. Ajo-opetus tapahtuu pääsääntöisesti autolla ja kurssin ajotunnit voit suorittaa myös iltaisin. ECO-PREMIUM kurssiin sisältyy enemmän ajoharjoittelua ja lisäksi henkilöauton teoriatunnit sekä oppikirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Mikäli asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä soittamalla autokoululle 0500 844996.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.